Vier dagen gezelligheid!

Het programma van dit jaar is weer bekend!

Toneelavond - Donderdag 5 en Vrijdag 6 September 

20:00 Aanvang (Entree € 5,- kinderen € 2,50) - In het Heidehuus

Dit jaar wordt er op de donderdagavond en vrijdagavond door toneelvereniging WDZ het toneelstuk Een paar tinten vrolijker graag opgevoerd.  Het is een kluchtig blijspel in 3 bedrijven.

Na afloop van het toneel is er de mogelijkheid om gezellig na te praten.

Middagprogramma - Zaterdag 7 September 

11:45 Aanvang  - Feestterrein Halle-Nijmanweg 15

Om 11:45 worden de koningsparen Hans Kraan en Guus Veenink opgehaald door de commissieleden. Zij zullen muzikaal ontvangen worden op het feestterrein door het dweilorkest Niet Zoegen Moar Bloazen.

Om 13:00 zal Hans Kraan, schutterskoning van 2018, het eerste shot lossen, waarna alle deelnemers zullen proberen hem van de troon te stoten. De andere volksspelen zullen daarna ook beginnen. 

Dit jaar kan iedereen een polsbandje kopen en daarmee onbeperkt deelnemen aan de volksspelen (schietspellen uitgezonderd).

De prijzen worden zondag uitgereikt. 

Avondprogramma - Zaterdag 7 September 

(Entree € 5,- en t/m 15 jaar gratis) - Feestterrein Halle-Nijmanweg 15

19:30- 20:30 - Jeugddisco

Deze avond zal DJ Daan draaien in de tent tijdens de jeugddisco. DJ Daan draait de laatste hits van dit moment. Dus reken er maar op dat het een geweldige avond gaat worden!

20:30 Feest avond

Vanavond zal DJ Alec Malmberg zorgen voor een geweldige avond! Deze ervaren DJ heeft vorig jaar ook al laten zien dat het een feest kan zijn.

Frühshoppen - Zondag 8 September

13:00 Aanvang (Entree € 5,- en tot 16 jaar €2,50) 

Vandaag zal Freeline optreden en er weer een spetterende middag van maken met muziek uit de 70's en 80's. Deze drie artiesten uit Nederland en Duitsland veroveren al sinds 2006 de bühne en zetten in een mum van tijd de hele zaal op z'n kop.

Kleding tip: Alles mag niks is vout ( maar dat is niet verplicht natuurlijk )

De prijzen die gewonnen zijn bij de volksspelen worden deze middag uitgedeeld. 

Comments are closed.